Sps2

Jeffrey Mobile Technician Illinois Posted   Latest  

Anyone having issues with SPS2 today? Yesterday? Its working really slow and not properly booting up. I have not had problems since release until yesterday! Just making sure its not on my end!

0
Ken Diagnostician
California
Ken
 

Also having issues! Getting a server error and states not authorized etc.

0
Ð Awarded
Oscar Diagnostician
Virginia
Oscar
 

Yes, sps is down

0
Ð Awarded
Matthew Owner/Technician
Oregon
Matthew
 

Worked fine for me 12:00 PST

0
Ð Awarded
Nathan Owner/Technician
Colorado
Nathan
 

I used it this morning but it's now giving various errors.

0
Ð Awarded
Terry Diagnostician
Florida
Terry
 

I did three vehicles today, with no issues in Florida. All around 10:00-2:30 cst. Time. maybe went after that? it did an automatic update before one sps2 job.

0
Ð Awarded
Israel Mobile Technician
Illinois
Israel
 

I am having issues, keeps giving error message.

0
Ð Awarded
Ricardo Diagnostician
Michigan
Ricardo
 

There was an update yesterday and my helper had a hell of a time programming a tcm. Almost 2 hours rebooting , uninstalling , re installing etc I use it 3 times around same time without a single issue, I have a better laptop than him so maybe update made it harder for older laptops

0
Ð Awarded
Jason Technician
Illinois
Jason
 

I’m at a dealer and yes it’s down. should be ok in a little bit

+1
Ð Awarded
Thanks
Jeffrey Mobile Technician
Illinois
Jeffrey
 

Thank you all!! Hopefully its working when I go back to my client tomorrow!

0
Ð Awarded
David Mobile Technician
Pennsylvania
David
 

Was definitely giving me a hard time today. Typically works quite well for me but today I gave up and said I would come back another day.

0
Ð Awarded
Jeffrey Mobile Technician
Illinois
Jeffrey
 

Tomorrow will be the 3rd try! Wish ACDelco cared enough to have the ability to display a message on the website! It sucks that we have to post messages like this because we don’t know if its their server or our laptops!

0
Ð Awarded
Joseph Technician
South Carolina
Joseph
 

Anyone still having problems this morning 10/27? I am getting to the tlc admin console through acdelco tds but TLC won't launch

0
Ð Awarded
Robert Owner
New Mexico
Robert
 

SPS2 performed an update this past Friday … as I was about to program a TCM in a 6L90 transmission we just installed. The re-flash failed and retried 2 times only to give Error codes E4491 and E4423. The programming was unsuccessful after 3 more attempts and a computer reboot. The error codes may have to do with the vehicle, but I have not been able to perform any reprogramming…

0
Ð Awarded
Jeffrey Mobile Technician
Illinois
Jeffrey
 

Was the module new or used? What year vehicle? Check and see if all your signals are at the module. Also what windows are you using? With sps2 things are simpler yet more complicated. Conundrum!

0
Ð Awarded
Robert Owner
New Mexico
Robert
   

We purchased this unit through ETE. They say that the module is new. The vehicle is a 2011 Chevy Express 3500 with a 6.0L engine. We are using Windows 10 professional on a 64bit laptop. We've checked wiring and all seems to be well. However, this van does have a fancy aftermarket radio. I think that's why we're getting the error codes (because of the radio), but SPS2 is definitely not working…

0
Ð Awarded